Välkommen!

måndag 15 februari 2010

Veckans "Lånegarderob" och Antikmässan

Här är två intressanta/roliga aktiviteter som är på gång i veckan.
En nyhet är "Lånegarderoben" 20-21/2 på Kulturhuset i Stockholm. I samband med Stockholm Fashion Week har du möjlighet att förnya din garderob på ett nytt och hållbart sätt via konceptet "Lånegarderoben" på Ekoteket, låna och hyr kläder istället för att köpa. Ett samarbete mellan Kreativitet, föreningen Medveten Konsumtion, Studiefrämjandet och Kulturhuset.

En 33 år gammal nyhet är Antikmässan 18-21/2 på Stockholmsmässan i Älvsjö. En mässa med antikviteter, konst, vintage/modern design (bl a vintage kläder), kuriosa och byggnadsvård. Flera teman som t ex "Kärleksfulla föreningar", en utställning om designprinsen Sigvard Bernadotte och rekostylisterna Aia Jüdes och Sanna Gebeyehus utställning "Robot Rendezvous" med svängande ABB robotar. För den som gillar böcker finns nyheten "FörfattarMatiné" där författare pratar med anknytning till historiska personer och miljöer. Mycket att se alltså.

2 kommentarer:

  1. SV: Djupandningen hjälpte och slutresultatet blev väldigt bra :) Miljövänliga färgningsprodukter var de noga med också. Det gillas!

    Bra tips du kommer med här...om jag nu har vägarna förbi Sthlm :)

    SvaraRadera
  2. Kul att Hair&Face använder miljövänliga färgningsprodukter, väldigt snyggt blev det! Jag har själv valt växtfärgning de senaste gångerna jag varit till frissan, känns bra.
    Det händer en hel del även inom frisörområdet och valfriheten blir bara större :).

    SvaraRadera