Välkommen!

måndag 10 maj 2010

Egna varumärken och Willys ekorabatt på Garant v 19


Flera butikskedjor har EMV - Egna varumärken - i sitt sortiment. Exempel på ekologiska sådana är Coops "Änglamark" och ICA's "I love eco".
Axfood har produktserien "Garant", ekologiska produkter för en ekologisk vardag som ska ge hög kvalitet till ett rimligt pris (säljs bl a på Hemköp och Willys).

De här ekologiska produktserierna gillar jag, de gör att det finns ett större utbud av ekologiska vardagsvaror och dessutom till bra pris. Förhoppningsvis gör det att fler väljer ekologiska krossade tomater, kaffe, bananer, pasta, couscous, olja, vinäger, majs mm när valet inte längre är en prisfråga!

Under vecka 19 2010 har Naturskyddsföreningen och Willys ett samarbete kring ekologisk mat. Willys har under veckan rabatt på hela sitt utbud av ekologiska "Garantprodukter", en bra anledning att ta sig dit och handla ekologiskt och prova utbudet :). Under veckan skänker Willys en krona per såld Garantprodukt till Naturskyddsföreningen. Garant är en serie produkter för en ekologisk vardag som ska ge hög kvalitet till ett rimligt pris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar