Välkommen!

fredag 19 mars 2010

Footsteps, nytt grönt nätverk


Här kommer ett inspirerande exempel på ett nytänkande grönt nätverk. Footsteps Eco Business Group är ett grönt nätverk som består av tolv nystartade ekoföretag från skilda branscher som mode, smink, event, smycken, ekobröllop, barnaccessoarer och mat mm. Gemensamt för alla företagen är att de drivs av driftiga kvinnor som satsar på ett ekologiskt och hållbart företagande.
Företagen som ingår i Footsteps nätverk tillverkar och säljer moderna, snygga och hållbara ekoprodukter och tjänster som smink, sportkläder, barnkläder, smycken, tips och planering för ekobröllop, ekologiska matkassar med mera.
I Footsteps nätverk satsar företagen på att dela med sig av sin kunskap, sina erfarenheter och kontakter för att få en ökad affärsnytta och för att gemensamt sprida kunskap om miljöfrågor och gröna företagare.

På bilden ser ni alla deltagarna på Footsteps Show 2010. Ett pressevent som ägde rum på So Stockholm i Kungsträdgården i början av mars. Näringsminister Maud Olofsson var en av många gäster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar